Informatie

Financiering

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning.  Bij het in verkoop gaan van Hof van Charbon kunt u op deze pagina een financiële check laten uitvoeren.

Hof-van-Charbon-render-tussenwoning-hoekwoning

Financiële check, hoe werkt het?

De financiële check kan in uw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. U kunt de financiële check (kosteloos) laten uitvoeren door een financieel adviseur die verbonden is aan het project.

Energiezuinig en duurzaam wonen

Diverse geldverstrekkers stimuleren energiezuinig en duurzaam wonen. En dat wordt beloond. Koopt u een milieuvriendelijke en duurzame woning in Hof van Charbon?  Dan kunt u wellicht een extra duurzaamheidskorting krijgen.

Financieel adviseurs

De financieel adviseurs van zowel Kick Wiegmans Hypotheken – Kick Wiegmans -, via Van der Meer Makelaars – Mick Brouwer – als de Rabobank–Christiaan Schouten, zijn nauw betrokken bij het project. Zij gaan graag met u in gesprek over uw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met u de financiële mogelijkheden, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. U bent uiteraard ook vrij om de financiële check uit te laten voeren door uw eigen bank of tussenpersoon.